logo BN DeStem

Over BN DeStem

De krant BN De Stem is in 1998 ontstaan door het samengaan van het Brabants Nieuwsblad (Roosendaal) en dagblad De Stem (Breda). Het verspreidingsgebied van BN De Stem beslaat Brabant en Zuid West Nederland waaronder de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk en Zeeland.

BN DE Stem is een uitgesproken regiokrant met niet minder dan zes verschillende regio edities. De kracht van de krant is dat ze dicht bij het nieuws uit de regio staat, maar daarnaast het grote nationale en internationale nieuws brengt. BN DE Stem besteed veel ruimte aan sport zowel op regio- als nationaal niveau waarbij de voetbalclub NAC Breda uiteraard belangrijk voor het sportnieuws is.

BN De Stem kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

 • testimonial

  Zo lang ik mij kan herinneren ligt BN DeStem tijdens het ontbijt op de keukentafel, ik ben er mee opgegroeid! Ik lees graag over initiatieven uit de regio zoals festivals en evenementen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in wat er buiten de Nederlandse grenzen speelt en word ik door de krant of app op de hoogte gehouden van buitenlandse politiek. Door de goede mix van actualiteit en diversiteit is BN DeStem een krant die nooit gaat vervelen.

  Linda (27), Fysiotherapeut

 • testimonial

  Ik vind het ideaal dat BN DeStem zowel als krant als digitaal is te lezen. Doordeweeks lees ik vooral de digitale krant als ik in de trein zit. Maar in het weekend lees ik hem op mijn gemak met een kop koffie. Vooral het lokale karakter vind ik handig om op de hoogte te blijven wat er in de regio speelt.

  Ben (30), Online Content Specialist

 • testimonial

  Na een werkdag achter de computer vind ik het heerlijk om thuis op de bank te ploffen en de krant open te slaan. Geen schermen, geen TV of radio maar het geritsel van de krant als ik het blad omsla.

  Marielle (44), Redactie Medewerker

de krant van vandaag

De krant van vandaag

Wilt u deze krant vandaag al helemaal lezen?
Word nu abonnee, maak uw login aan en lees vandaag al op uw PC. Of download de app en lees direct overal op uw smartphone of tablet!