Kies uw BN DeStem studenten abonnement

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

4 ,72 per week 50% korting
VERNIEUWD
Meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

3 ,11 per week 50% korting
VERNIEUWD

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen

2 ,42 per week 50% korting
VERNIEUWD

Veelgestelde vragen

Kan ik BN DeStem meteen lezen?

Ja, u kunt na uw aanvraag van uw BN DeStem-abonnement meteen inloggen in de nieuwsapp en alle Premiumartikelen lezen. De toegang tot de digitale krant volgt een paar dagen later. De papieren krant ontvangt u ongeveer een week na aanvraag (of op een later moment indien u zelf een ingangsdatum hebt gekozen).

Hoelang kan ik profiteren van de actieprijs?

Dat is afhankelijk van de kortingsperiode die u kiest. Bij de langste kortingsperiode krijgt u de hoogste korting én profiteert u het langst van de actieprijs. Na de kortingsperiode gaat het abonnement over in het reguliere tarief en is per maand opzegbaar.

Wat betaal ik na de kortingsperiode?

Na de kortingsperiode gelden onderstaande reguliere tarieven en is het BN DeStem-abonnement maandelijks opzegbaar.


Compleet € 40,95 per maand - € 9,46 per week
Digitaal € 20,95 per maand - € 4,84 per week
Zaterdag + Digitaal € 26,95 per maand - € 6,22 per week


Bovenstaande tarieven zijn geldig per 1 januari 2023

Kan ik het BN DeStem-abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na uw gekozen kortingsperiode kunt u BN DeStem maandelijks opzeggen.

Wanneer vindt de eerste afschrijving plaats?

Omstreeks 8 dagen na het aanvragen van uw BN DeStem-abonnement zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door u opgegeven IBAN-nummer.

Heb ik bedenktijd na het bestellen van het BN DeStem-abonnement?

Ja, u hebt na het afsluiten 14 dagen herroepingsrecht.

Kan ik als abonnee gebruikmaken van deze aanbiedingen?

Elke abonnee heeft ooit een korting ontvangen bij introductie. De actieprijzen op deze site zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees die de afgelopen 6 maanden geen abonnement hebben gehad op BN DeStem. Hebt u een abonnement op een andere krant van DPG media, dan krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met Klantenservice, 085 - 0514027.

Ik wil een tweede abonnement op een krant van DPG Media, krijg ik nu extra korting?

Ja, als u al een abonnement heeft op een andere krant van DPG Media krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met 085 - 0514027.

Hoe laat wordt de krant bezorgd?

Doordeweeks vóór 08.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 10.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Klantentservice afbeelding

Heeft u al een abonnement op BN DeStem en heeft u een vraag?

Ga naar klantenservice

BN DeStem weet wat er leeft en speelt in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Dagelijks wordt het nieuws bij honderdduizenden lezers gebracht via de (digitale) krant en 24/7 op bndestem.nl. Lezers van BN DeStem zijn nauw betrokken bij de regio waarin ze wonen en dat geldt ook voor de verslaggevers: zij brengen dagelijks de meest relevante, menselijke en scherpe verhalen uit het gebied. Voor BN DeStem zijn dagelijks ruim zestig zeer betrokken mensen aan het werk die niet alleen actief op zoek gaan naar dat nieuws maar óók naar achtergronden en duiding. BN DeStem verschijnt in zeven regionale edities om het nieuws nog dichterbij te brengen. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weten lezers zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket (inter-)nationaal nieuws, sportnieuws en shownieuws. 


U kunt BN DeStem op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot BN De Stem op smartphone, tablet of computer. Maar in welke vorm dan ook, in alle journalistiek van BN DeStem staat het belang van de lezers centraal.

Wij brengen het nieuws dat je nodig hebt dichterbij.

André Trompers hoofdredacteur BN DeStem
André Trompers image